Fotbal : Transferul lui Sapunaru la Porto, o afacere de numai 2.500.000 de euro?!


Intră acum și în grupul de

La nicio zi distanta dupa ce oficialii rapidisti anuntau cu surle si trâmbite ca au reusit cel mai scump transfer din istoria României – Cristian Sapunaru la FC Porto, pentru fabuloasa suma de sase milioane de euro – presa din Portugalia anunta ca valoarea tranzactiei ar fi una mult mai mica.

Publicatia O Jogo a titrat, în cursul zilei de joi, faptul ca fundasul rapidist a ajuns pe Estadio do Dragao pentru suma de 2,5 milioane de euro. Asta în cazul în care Joao Paulo si Claudio Pitbull vor ajunge sub forma de împrumut în Giulesti. Acordul dintre Rapid si FC Porto prevede ca gruparea portugheza a achizitionat 50 la suta din drepturile sportive ale fundasului Sapunaru pentru 2,5 milioane de euro si i-a împrumutat pe cei doi fotbalisti la echipa pregatita de Jose Peseiro. Rapid va decide la finalul sezonului daca cei doi fotbalisti vor ramâne. În perioada împrumutului, salariile celor doi jucatori vor fi platite în mod egal de ambele cluburi implicate în tranzactie. Publicatia lusitana noteaza ca deocamdata nu s-a stabilit perioada pe care Cristian Sapunaru va semna, patru sau cinci sezoane, însa totul se va rezolva când jucatorul va ajunge la Porto.

Publicatia Maisfutebol scrie ca atacantul Claudio Pitbull are oferte si din Japonia. „Am auzit de interesul Rapidului prin intermediul impresarului meu. Sigur ca voi asculta propunerea, dar adevarul este ca plecarea acolo nu ar fi cea mai interesanta solutie, deoarece campionatul românesc nu este foarte vizibil. Oricum, Rapid are un antrenor de calitate. Voi discuta cu oficiali de la FC Porto, îmi voi spune parerea si voi încerca sa aflu daca este interesant sa merg la Rapid”, a spus Pittbull.


Intră acum și în grupul de