„Pitbull Challenge ” revine la Suceava cu episodul 3


Intră acum și în grupul de

Iubitorii sporturilor de contact din Suceava sunt “provocati” din nou de luptatorul falticenean Ionut Atodiresei. Dupa prima gala, care a avut loc pe 22 decembrie 2007 la Suceava, si cea de la Botosani, din aceasta primavara, “Pitbull Challenge II, episodul 3, revine în municipiul resedinta de judet. Astfel, sala de sport a LPS va gazdui pe 26 iulie o noua gala de lupte cu reguli similare celor din circuitul K 1.

Evenimentul este organizat de Ionut Atodiresei, promotor al galei, campion european în acest sport, împreuna cu Asociatia pentru Dezvoltare si Prosperitate, al carui director coordonator de proiecte pentru tineret si sport este Atodiresei.

În vederea promovarii acestei gale, Ionut Atodiresei a organizat ieri o conferinta de presa în cadrul careia si-a manifestat speranta ca “Pitbull Challenge 3” va fi la un nivel mai ridicat decât anul trecut. De asemenea, falticeneanul a prezentat si programul meciurilor.

Împreuna cu “Pitbull”-ul, la conferinta de presa au participat si doi dintre sportivii care vor lupta pe 26 iulie, Bogdan Gabriel Casandra si Daniel Irimia, ambii din Falticeni. “Am acumulat o oarecare experienta în organizarea acestor gale si de aceea cred ca acum va iesi mult mai bine. Am adus la Suceava sportivi foarte valorosi, luptatori legitimati la cele mai puternice cluburi din tara. Ma bucur sa vad ca lumea se implica din ce în ce mai mult în organizarea unor astfel de evenimente. Vreau sa multumesc Primariei Suceava, Prefecturii, DJS, precum si Camerei de Comert, Industrie si Agricultura din Suceava, care ne sunt alaturi. Prima gala a fost un succes, dar acum speram sa se vada ca am capatat mai multa experienta. Am promis ca voi aduce un luptator strain si am reusit acest lucru pe jumatate. La gala de pe 26 iulie va lupta Crispin Bongo (CS K-1 Galati), un sportiv nascut în Franta. Acesta îl va înfrunta pe uriasul Vasile Popovici (Scorpions Iasi), un luptator care are 2,11 metri si 140 de kilograme. Vom avea meciuri mult mai puternice si mai echilibrate. Sper din tot sufletul sa fie totul la înaltime”, a declarat Ionut Atodiresei.

La “Pitbull Challenge 3” vor participa doi sportivi din Falticeni (Bogdan Casandra si Daniel Irimia, ambii legitimati la Pitbull Challenge Gym Falticeni), doi din Suceava (Costel Pasniciuc si Marius Dragoman, ambii legitimati la Respect Gym Bucuresti – club la care evolueaza si Atodiresei), precum si “cunostinte mai vechi” ale sucevenilor, de la prima gala: Mihai Barbu si Petru Vasluianu. Invitati speciali la acest eveniment sunt mult mai cunoscutii Catalin Morosanu, poreclit “Moartea din  Carpati”, Sebastian Ciobanu, reputatul arbitru Cezar Gheorghe si promotorul Eduard Irimia. “Faptul ca dl Irimia a acceptat sa vina la Suceava cred ca este o sansa uriasa pentru cei care vor intra în ring. Daca vor avea o evolutie buna, ar putea face pasul spre galele Local Kombat. Îmi doresc ca toate întâlnirile sa fie fair-play, iar cei mai buni luptatori sa învinga. Sper, totusi, ca sportivii din Suceava si Falticeni sa aiba o evolutie buna”, a mai spus “Pitbull”-ul.

Iata programul galei de pe 26 iulie:

Categoria 70 kg

Mihai Barbu (Respect Gym Bucuresti) – Olar Miodrag (Universitatea Timisoara)

Costel Pasniciuc (Respect Gym Bucuresti) – Gabriel Budes (Universitatea Timisoara)
Categoria 75 kg

Bogdan Gabriel Casandra (Pitbull Challenge Gym Falticeni) – Sorin Vesa (Oradea)
Categoria 85 kg

Marius Dragoman (Respect Gym Bucuresti) – Ion Paraschiv (CS K-1 Galati)
Categoria + 90 kg

Petre Vasluianu (Respect Gym Bucuresti) – Radu Nicolae (Brasov)
Categoria + 100 kg

Daniel Irimia (Pitbull Challenge Gym Falticeni) – Razvan Ghita (Hontai Bucuresti)
Categoria + 100 kg

Vasile Popovici (Scorpions Iasi) – Crispin Bongo (CS K-1 Galati)

Pe 25 iulie, cu o zi înaintea galei, Atodiresei va mai organiza o conferinta de presa la care vor lua parte toti luptatorii. Tot atunci va avea loc si cântarul oficial. În acest an, Atodiresei vrea sa mai organizeze înca doua gale, la Piatra Neamt si la Botosani.


Intră acum și în grupul de