FC Cetatea > S-a perfectat amicalul cu Steaua II


Intră acum și în grupul de

Dupa cum am anuntat în ziarul de Miercuri, echipa a doua a clubului Steaua se afla de luni într-un cantonament la Câmpulung Moldovenesc. Cu acest prilej, Steaua II, grupare antrenata de Leonard Strizu si în lotul careia se afla „renegatii” Florin Lovin si Vasilica Cristocea, va disputa un meci amical cu Cetatea Suceava. Partida va avea loc marti, 15 iulie, de la ora 10.30, pe stadionul „Raraul” din Câmpulung Moldovenesc.

La antrenamentul de miercuri dimineata, Leonard Strizu si-a manifestat dorinta de a evolua într-un joc de pregatire cu Cetatea, singura conditie a acestuia fiind ca echipa suceveana sa faca deplasarea la Câmpulung Moldovenesc. Oficialii de pe Areni au acceptat propunerea ros-albastrilor si astfel Nicolau&Co. vor înfrunta “satelitul” Stelei din Liga a III-a.   

Saptamâna viitoare este programata “dubla” cu Poli Iasi

Pe lânga acest joc, formatia suceveana si-a completat calendarul partidelor de verificare pe care le va disputa pâna la startul Ligii a II-a, programat pe 16 august.

Capul de afis din aceasta vara este tinut fara îndoiala de dubla întâlnire cu Politehnica Iasi de pe 17 si 19 iulie, când elevii lui Marian Pana vor evolua  mai întâi pe Areni si apoi în Copou, chiar în meciul în care iesenii îsi vor prezenta lotul de jucatori pentru viitorul sezon.

Jucatorii suceveni îsi vor continua seria amicalelor pe data de 30 iulie, dupa revenirea din cantonamentul de la Vatra Dornei, când vor evolua în compania celor de la FC Botosani.

Începutul lunii august este rezervat unei duble cu FCM Bacau (6 si 9 august), singura data ramasa libera fiind cea de 2 august, când conducerea clubului spera sa perfecteze o ultima partida de verificare pentru elevii lui Marian Pana.


Intră acum și în grupul de