Cetatea, Ionica Serea si amicalele din datorie : Cetatea – FC Panciu, azi, ora 11, la Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Cetatea revine Joi pe gazon pentru o noua partida de verificare, a sasea din actuala perioada de pregatire. Elevii lui Marian Pana vor întâlni, cu începere de la ora 11, pe terenul din Gura Humorului, gruparea FC Panciu.

Recent promovati în Liga a III-a, vrâncenii au o conducere tehnica inedita, postul de antrenor al echipei fiind ocupat de Ionica Serea, un arbitru cu prestatii controversate la nivelul primul esalon. Pe parcursul campionatului trecut, Serea a condus pe Areni partida dintre Cetatea si Poli II Iasi, oaspetii acuzând la finalul meciului întreaga maniera de arbitraj si în special cele doua lovituri de pedeapsa acordate în favoarea formatiei sucevene la scorul de 1-1.

La trei luni distanta, galben-albastrii au onorat subit invitatia celor de la FC Panciu de a juca o partida amicala la Frasin. Cetatea s-a impus cu scorul de 3-2, Ionica Serea s-a aflat atunci în dubla ipostaza, antrenor si arbitru, iar oficialii suceveni au motivat la acea vreme disputarea amicalului în baza unei „datorii morale mai vechi”.

Astazi, jucatorii celor doua formatii se vor saluta din nou la centrul terenului. Oare „datoriile morale” se platesc si în avans?


Intră acum și în grupul de