AJF : AJF Suceava vrea un campionat organizat „ca la carte”


Intră acum și în grupul de

AJF Suceava a hotarât ca asociatiile sportive afiliate sa fie acceptate în viitoare editie de campionat numai dupa lichidarea datoriilor ramase din sezonul 2007-2008. Diriguitorii fotbalului sucevean au trimis în acest sens catre primariile locale o adresa în care sunt precizate cheltuielile cu care figureaza fiecare asociatie sportiva în parte la data de 1 iulie 2008.

De asemenea, programarea echipelor în primele runde se va face numai dupa prezentarea unor garantii financiare minime, respectiv 50%  din cheltuielile pentru eventualele cartonase galbene sau rosii, precum si din baremul de observare. Neachitarea integrala a acestor sume va conduce la neprogramarea jocurilor de pe teren propriu începând cu etapa a V-a sau a VI-a.

AJF Suceava a anuntat în aceste zile si valoarea taxelor ce vor fi percepute pentru înscrierea echipelor în viitoare editie de campionat. Astfel, costului unei legitimatii de jucator a crescut de la 5 la 10 lei, în timp ce eliberarea unei legitimatii noi completata de viza anuala se va ridica la 50 de lei pentru un jucator senior, respectiv 30 de lei pentru un jucator aflat la vârsta junioratului. Suma necesara cheltuielilor preconizate pentru turul viitorului sezon poate fi achitata în doua rate pâna la sfârsitul lunii iulie.

Toate aceste hotarâri ale Biroului Executiv vor fi dezbatute pe larg pe data de 19 iulie, când, începând cu ora 9, la noul sediu al AJF Suceava sunt asteptati delegatii echipelor din Liga a IV-a, pentru ca doua ore mai târziu la masa discutiilor sa participe si reprezentatii formatiilor din Liga a V-a.


Intră acum și în grupul de