Apa calda pentru radauteni


Intră acum și în grupul de

Dupa o pauza de o saptamâna, de sâmbata, radautenii beneficiaza din nou de apa calda. Întreruperea s-a datorat lucrarilor efectuate în instalatii de firma locala de utilitati „Servicii Comunale”. Masura a fost luata dupa ce furnizorul de gaze naturale, „Nord Gaz”, a decis sa nu mai livreze catre „Servicii Comunale” combustibilul necesar pentru functionarea centralei termice din zona. Directorul „Servicii Comunale”, Nistor Tatar, a anuntat vineri dupa-amiaza ca programul de livrare a apei calde va fi reluat de sâmbata, dupa ce a reusit sa obtina o reesalonare a datoriei de 10,6 miliarde de lei vechi.

Acesta spera în stingerea restantei fata de „Nord Gaz”, pâna în luna septembrie, în baza unui proiect de Hotarâre de Guvern initiat de Prefectura si Consiliul Judetean Suceava. Prin acest proiect se solicita 18 miliarde de lei vechi, din fondul de rezerva aflat la dispozitia Guvernului.  La firma „Servicii Comunale”, Consiliul Local este unic actionar.

Anuntul lui Nistor Tatar a venit la câteva ore dupa ce primarul Radautilor, Aurel Olarean, a declarat într-o conferinta de presa ca regreta faptul ca localnicii nu vor beneficia de apa calda pentru o perioada neprecizata.    


Intră acum și în grupul de