Lungu: Îi asigur pe suceveni că vor avea caldură și apă calda, deși nu au venit banii de la Guvern pentru reparații


Intră acum și în grupul de

Primarul Ion Lungu sustine o conferinta de presa.

”Dupa o batalie cu ANRMAP avem avizul pentru salubritate menajera. Mai intram in CL, luni, in sedinta extraordinara pentru a aproba licitatia.

Asta e ANRMAP si nu mai comentam. Sunt licitatii blocate de luni de zile pentru ca nu avem avizele.

E in nou inceput si sper de data asta sa ajungem la capat pentru ca avem nevoie de colectarea serioasa a deseurilor in municipiu.

Un contract important e cel cu fluidizarea traficului. Vorbeam de un sens unic la intrarea in oras. Suntem obligati sa facem un studiu de trafic.

Firma Sigma Mobility din Pitesti a castigat realizarea studiului si sper ca in trei luni sa ne dea mai multe raspunsuri privind traficul rutier.

Vrem sa realizam gardul de la Cimitirul Pacea. Din pacate, gardul nu e al nostru, apartine firmei Florconstruct. Vrem sa facem ceva modern din fier forjat.

O problema importanta e pregatirea pentru incalzirea de la iarna. Îi asigur pe suceveni că vor avea caldura și apa calda, deși nu au venit banii de la Guvern pentru reparații. Vreau sa vedem ce se mai intampla in zilele urmatoare, dar vreau sa inchidem ce lucrari avem deja deschise. Eu sper sa vina banii.

Din ce stiu nu s-au prea dat bani pe termoficare nici prin tara. Nu stiu care e adevarul si daca sunt sau nu bani pentru asta la Guvern.

Am vopsit stadionul si arata foarte bine de la mine din birou. Acum inlocuim centralele termice. Am inteles ca s-a platit datoria catre Finante si ca atare, vom face pe 15 septembrie licitatia pentru cei 1 milion de lei de la bugetul local.”


Intră acum și în grupul de