„Umor …la Gura Humorului”- excelenta in spectacolele din Bucovina


Intră acum și în grupul de

Despre Zilele orasului Gura Humorului, de patru ani de zile se scrie doar la superlativ si asta pentru ca fostul si actualul primar al orasului, liberalul Marius Ursaciuc, a reusit sa faca din zilele orasului una dintre cele mai asteptate si mai atractive spectacole din Bucovina. Deocamdata, niciunul dintre celelalte orase, si aici se include si cel resedinta de judet, nu a avut, si cred ca nu vor avea în curând cu ce sa concureze la capitolul distractie si bun gust în materie de sarbatori ale unui oras.  

Întreaga nebunie de la Gura Humorului a început joi, cu Festivalul National de Interpretare Vocala si Instrumentala „Doina, Doina, cântec dulce” si cu o seara speciala dedicata muzicii „HOUSE”, care a fost extrem de gustata de localnici si mai ales de organizatori, în conditiile în care se experimenta acest gen de muzica în cadrul Zilelor Orasului. De altfel, Marius Ursaciuc s-a declarat extrem de încântat de ceea ce a iesit si a promis ca la anul, muzica HOUSE va avea locul ei aparte în tot ansamblul festivitatilor.

Punctele forte ale distractiei pentru vizitatorii care au umplut pâna la refuz hotelurile si cabanele din jurul orasului la finele saptamânii trecute au fost concertele lui Francesco Napoli si NO MERCY, la care au participat peste 10.000 de oameni. Acestea au fost prefatate de concerte ale trupelor AXIOME, Pro Consul, Free-Dance si a Laviniei, în ultima seara urcând pe scena Pepe si Smiley. La capitolul sonorizare si spectacol de lumina si culoare – nota 10. La fel si pentru prezentatorul Zilelor, cunoscutul om de radio si televiziune Daniel Buzdugan. Serbarile au durat patru zile consecutiv si la ele au participat zeci de mii de oameni. 


Intră acum și în grupul de