O tânără din Arbore s-a ales cu dosar penal înainte de a susține examenul pentru obținerea permisului, după ce a condus mașina tatălui său


Intră acum și în grupul de

O tânără de 20 de ani, din comuna Arbore, care urmează cursurile unei școli de șoferi și urmează să susțină examenul pentru obținerea permisului de conducere s-a ales cu dosar penal după ce a fost prinsă de polițiști conducând în afara orelor de pregătire.

Potrivit Poliției Județene, duminică seara, în jurul orei 19, o patrulă din cadrul Postului de poliție Iaslovăț a oprit pentru control pe DC 42D, din localitate, autoturismul condus de o tânără de 20 de ani, din comuna Arbore, în care se afla în calitate de pasager, tatăl acesteia, un bărbat de 50 de ani, din aceeași localitate.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânăra nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.  Cu ocazia cercetărilor, tatăl conducătoarei auto, a declarat faptul că i-a încredințat autoturismul fiicei sale să-l conducă pentru a exersa, întrucât aceasta urmează cursurile unei școli de șoferi, iar în curând este programată să susțină examenul pentru obținerea permisului de conducere”, a precizat Poliția Suceava.

Polițiștii i-au întocmit tinerei de 20 de ani un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”.

De asemenea, bărbatul de 50 de ani este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de „încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”.

 


Intră acum și în grupul de