Firma Trans CM din Plopeni va asigura transportul pe ruta Aeroport Suceava-municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Firma Trans CM din Plopeni a fost desemnată câștigătoarea licitației pentru operarea traseului județean 171 între Aeroportul Suceava și municipiul Suceava.

Vicepreședintele CJ Suceava, Viorel Seredenciuc, a inițiat un proiect de hotărâre de Consiliu Județean care va fi discutat, miercuri, în ședința plenului CJ Suceava pentru atribuirea acestui traseu care face legătura între Aeroportul Suceava și municipiul Suceava.

Seredenciuc explică în expunerea de motive că la ultima actualizare a Programului de transport public de persoane din judeţul Suceava a fost introdus traseul judeţean 171 Suceava – Salcea (Aeroport „Ștefan cel Mare”), a fost organizată de Agenţia pentru Agenda Digitală a României o ședință de atribuire electronică în data de 28 august 2017, în vederea selectării operatorului de transport rutier ce va efectua serviciul de transport persoane pe acest traseu.

Firma Trans CM din Plopeni a obținut licența pentru acest traseu conform rezultatelor afișate de Agenţia pentru Agenda Digitală a României motiv pentru care se și propune ca aceasta să fie desemnată operator al acestui traseu.

În ultima perioadă pasageri care folosesc Aeroportul Suceava au reclamat lipsa unei curse directe spre municipiul Suceava ceea ce a determinat ca autoritățile județene să înființeze acest traseu.


Intră acum și în grupul de