Un bărbat din Dumbrăveni reținut pentru că și-a bătut soția până a omorât-o


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din comuna Dumbrăveni a fost propus pentru arestare, luni, de Parchetul Tribunalului Suceava pentru omor, acesta fiind acuzat că și-a bătut soția până a omorât-o.

Astfel, potrivit Parchetului Tribunalului Suceava, procurorii au dispus, duminică, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Gheorghe Magazin pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, cu referire la infracţiunea de omor, dispunând la aceeaşi dată şi luarea faţă de inculpat a măsurii reţinerii pentru 24 de ore.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Suceava a fost sesizat, luni, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de Magazin pentru 30 de zile.

Ancheta a stabilit că sâmbătă seara, în timp ce se afla la domiciliul său din localitatea Dumbrăveni, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, Gheorghe Magazin a exercitat acte de violenţă multiple, cu corpuri contondente dure, asupra soției sale cu intenţia de a-i suprima viaţa.

Femeia a murit  în noaptea de 23/24 septembrie 2017, iar medicii legişti o constatat că moartea a fost violentă, între leziunile de violenţă identificate, la nivelul capului, corpului şi membrelor, şi deces existând legătură de cauzalitate.


Intră acum și în grupul de