Un șofer depistat cu o alcoolemie de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat după ce a provocat un accident la Moara, a fost reținut de polițiști


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 51 de ani din comuna Moara a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, după ce a condus sub influența alcoolului și a intrat frontal într-o mașină, pe care a proiectat-o într-un șanț, apoi și-a văzut mai departe de drum.

FOTO: satmareanul.net

Potrivit Poliției Județene Suceava, luni, în jurul orei 19.50, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209C, pe raza comunei Moara, un localnic de 51 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de o femeie de 48 de ani din municipiul Suceava.

După impact, autoturismul condus regulamentar a fost proiectat într-un şanţ, iar bărbatul de 51 de ani a părăsit locul faptei, fiind identificat ulterior de polițiști.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto de 48 de ani care a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru femeia de 48 de ani și de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru bărbatul de 51 de ani, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, şi „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”, bărbatul de 51 de ani fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.


Intră acum și în grupul de