Rugby, Divizia Nationala : Rugby-stii suceveni au revenit la antrenamente


Intră acum și în grupul de

Lotul echipei locale de rugbi, CSM Bucovina Suceava, si-a reluat la începutul saptamânii pregatirile în vederea noului sezon al Diviziei Nationale, programat sa debuteze pe 20 septembrie. Primele saptamâni de antrenamente vor fi destinate reacomodarii rugbistilor la efort, perioada în care tehnicianul Constantin Vlad va face si o evaluare asupra lotului de jucatori.

Pâna la startul stagiunii viitoare, gruparea suceveana îsi va masura fortele în cadrul Campionatului de Rugbi în 7, ultimele trei etape ale acestei competitii fiind programate dupa cum urmeaza: 16-17 august (Iasi), 30-31 august (Bucuresti) si 13-14 septembrie (Constanta).

„Vom încerca sa ne concentram în principal pe pregatirea noului sezon din Divizia Nationala, unde vom evolua într-o serie mai dificila decât cea din editia precedenta. Suntem la al 10-lea sezon de prezenta consecutiva pe prima scena a rugbiului românesc si vrem sa ramânem aici. Desi vom juca în compania unor adversari puternici, ne dorim sa facem o figura frumoasa în viitorul campionat, mai ales ca o mare parte a meciurilor vor fi televizate”, a declarat Constantin Vlad. Antrenorul sucevean a mentionat ca intentioneaza sa dispute câte jocuri de verificare la începutul lunii septembrie, efectuarea unui contonament montan fiind în acest moment pusa sub semnul întrebarii din pricina conditiilor financiare existente la echipa.

CSM Bucovina Suceava va evolua în sezonul 2008-2009 al Ligii Nationale în cadrul Seriei I, alaturi de formatiile: Dinamo Bucuresti, Farul Constanta, Universitatea Cluj, Olimpia Bucuresti si CFR Brasov.


Intră acum și în grupul de