„Laptele si cornul”, in atentia Consiliul Judetean


Intră acum și în grupul de

Membrii Comisiei de specialitate a Consiliului Judetean Suceava s-au întrunit pentru a evalua ofertele depuse pentru participarea la licitatia deschisa de atribuire a contractelor de furnizare a produselor din cadrul Programului Guvernamental „Laptele si Cornul”. Vicepresedintele Consiliului Judetean, Vasile Ilie, a declarat într-o conferinta de presa, ca ofertele au fost deja deschise,  si ca în perioada 28-29 iulie, urmeaza a se posta ofertele pe Internet, pe site-ul e.licitatii.ro.

„Sistemul ne va spune câstigatorul licitatiei, atât pentru lapte, cât si pentru corn”, a explicat vicepresedintele CJ.

Printre marii producatori în domeniu sunt „Dorna Lactate” din Vatra Dornei, pe produse din lapte, de altfel unica firma care întruneste conditiile pentru laptele UHT,  precum si „Mopan” Suceava, pe produse de panificatie.

Anul scolar trecut, în programul guvernamental „Laptele si cornul” au fost inclusi 55.663 de copii, dintre care 33.900 din învatamântul primar si 21.700 de la gradinite. La acestia s-au mai adaugat, prin extinderea programului, înca 36.485 de elevi de gimnaziu.

În judet, produsele de panificatie au fost asigurate de Mopan Suceava si „Parissiene a la Vis” în asociere cu Buzdea Com, ambele din Falticeni, iar cele de lactate de „Dorna Lactate” din Vatra Dornei. 

 


Intră acum și în grupul de