Un numar de 102 candidati nemultumiti de notele primite la examenul de titularizare


Intră acum și în grupul de

Potrivit adjunctului ISJ Suceava, Daniel Hrenciuc, în urma concursului de titularizare au fost depuse la sediul ISJ Suceava un numar de 102 contestatii. Dintre acestea, cele mai multe, 20 au fost la educatie fizica si sport, urmata de limba franceza, cu 18 contestatii depuse, existând si discipline cu 2-3 contestatii, cum ar fi arte vizuale, mecanica etc.

La proba pentru educatie fizica si sport, care a constat în teorie sportiva si metodica, s-au prezentat 108 candidati, dar doar 41 au luat note peste 7.00, ceea ce le permite titularizarea.

Tabelul nominal cu contestatarii si numarul tezelor respective au fost trimise în centrele de examen în care a avut loc prima corectura, prin fax, urmând ca joi, sa fie comunicate catre ISJ rezultatele, prin acelasi sistem, pâna seara. Rezultatele finale vor fi afisate vineri.

Reamintim ca din cei 1116 candidati prezenti la concurs, doar 476 au obtinut note peste sapte,  418 cadre didactice au obtinut note de la 5 la 6,99, ele având sansa doar la suplinire calificata, iar peste 200 de participanti la titularizare au luat note de la 1 la 4,99. 


Intră acum și în grupul de