FC Cetatea : Amical cu CFR II Cluj


Intră acum și în grupul de

Cetatea va evolua în aceasta dupa-amiaza în compania formatiei CFR II Cluj, într-o partida amicala programata cu începere de la ora 17.30 pe stadionul din Vatra Dornei. Intensitatea antrenamentelor din ultimele zile a facut si prima victima în rândul lotului de jucatori, mijlocasul Mircea Negru suferind marti o ruptura musculara care îl va tine departe de gazon pentru cel putin o saptamâna. Lista absentilor de la partida de astazi ar putea fi completata de fundasii Marian Nicolau si Bogdan Cotolan, care au fost menajati la ultima sedinta de pregatire de catre Marian Pana.

Tehnicianul gruparii sucevene si-a exprimat cu acest prilej si îngrijorarea fata de starea terenurilor de antrenament de la Vatra Dornei. „Ploaia din ultimele zile si-a pus amprenta asupra suprafetei de joc si indirect asupra antrenamentelor noastre cu mingea. Îmi doresc sa disputam partida cu CFR II Cluj, însa fara riscul unor noi accidentari”, a precizat Marian Pana.

Cetatea va avea parte astazi de câtiva adversari de marca, printre care Turcas, Sandberg si Freddy, jucatori exilati la CFR II Cluj, dupa ce, în urma cu doua luni, cucereau titlul de campioni în Liga I cu prima echipa a clubului ardelean.  

Victorie cu CSM Dorna

În prima partida de verificare disputata în cadrul stagiului de la Vatra Dornei, trupa lui Marian Pana a dispus marti de formatia locala, CSM Dorna, cu scorul de 1-0, prin golul reusit de Stanescu în minutul 20. Cetatea a evoluat în urmatoarea formula de joc: Rohetki – Zaharie, Bernard, Streinu, Ionescu – Martin, Onica, Moldovan, Stanescu – Dragan, Achim. În repriza secunda au mai intrat: V. Gheorghe, Cotolan, Apetri, Cojenel, Onciu, Celpan, Colban, Gurita si Homneac.


Intră acum și în grupul de