Flutur despre participarea la Târgul de Investiții Expo Real Munchen: Vrem să atragem cât mai multe investiții în județul Suceava


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, care va conduce delegația județului Suceava la Munchen unde județul are un stand în cadrul Târgului de Investiții Expo Real a declarat că sunt programate discuții cu oameni de afaceri care doresc să investească în județul Suceava.

Special Real Estate Forum, Halle C2

Delegația suceveana va fi prezentă în perioada 4-6 octombrie la Târgul de investiții ExpoReal, județul Suceava beneficiind de un stand special în cadrul standului României.

În prima zi, Gheorghe Flutur va avea intervenții la Conferința cu tema ”Romania-destinație investițională” moderată de jurnalistul german Andreas Schiller.

”Voi prezenta oportunitățile de investiții în județul Suceava dar si in regiunea de nord est. Vom purta de asemenea discuții și la standurile noastre”, a spus Flutur.

După conferința de la standul CJ Suceava va fi organizată o recepție.

În data de  6 octombrie Gheorghe Flutur împreună cu reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie și cu cei ai Primăriei Siret se vor întâlni cu oamenii de afaceri din Germania la sediul Camerei Meșteșugarilor din Munchen.

”Ne vom întâlni cu oameni de afaceri care doresc sa investească în județul Suceava și în regiunea de nord est, alții decât cei cu care ne vom întâlni la ExpoReal. Vom aborda subiecte precum turismul, infrastructura, clusterul pe bioeconomie. Vrem să atragem cât mai multe investiții în județul Suceava”, a precizat președintele CJ Suceava.


Intră acum și în grupul de