Fotbal : Victorie si spectacol in amicalul de prezentare al Stelei


Intră acum și în grupul de

Steaua Bucuresti – AS Roma 3 – 1

Orice victorie în fata vicecampioanei din Serie A nu are decât sa fie una de bun augur pentru o echipa românesca. Sâmbata seara, Steaua a învins-o cu 3-1 pe AS Roma, în meciul de prezentare din Ghencea. Evident, trebuie mentionat ca a fost doar o partida amicala.

Dupa victoria Rapidului cu Olympique Lyon, scor 2-1, Liga lui Mitica a trecut un alt nume pe lista marilor izbânde din aceasta vara. În fata unei asistente mai ceva ca în Liga Campionilor, Steaua si-a prezentat lotul pentru sezonul care tocmai începuse, dupa care a trecut la treaba. Nici nu a început bine partida si tabela arata deja 1-0. În minutul 7, Dayro Moreno primeste o minge în adâncime de la portarul Zapata, realizeaza un stop superb si îl lobeaza senzational pe goalkeeperul Arthuro.

Daca prima repriza nu a stralucit, Steaua a facut legea în actul secund. Pase din prima, joc în viteza, faze de poarta. Si goluri. Doua la numar. În minutul 77, Ochirosii centreaza perfect din corner, Lovin prelungeste si Bogdan Stancu înscrie cu capul, de la marginea careului mic. Dupa alte trei minute, Rica Neaga îsi trece si el numele pe lista marcatorilor, printr-un sut din cadere. Au urmat alte trei ratari monumentale ale gazdelor, pentru ca muntenegreanul Vucinic sa limiteze oarecum proportiile umilintei, cu un sut la vinclu, din lovitura libera. Scor final 3-1 si concluzia este una singura: Steaua este, într-adevar, pregatita de Liga Campionilor.

Formatiile de start:

Steaua: Zapata – Golanski, Radoi, Ghionea, P. Marin – Plesan, Ov. Petre, Szekely, Nicolita – Dayro Moreno – Arthuro. Antrenor: Marius Lacatus.

AS Roma: Arthuro – Cicinho, Panucci, Loria, Riise – Perrotta, Virga, Aquilani, Taddei – Esposito, Montella. Antrenor: Luciano Spalletti.


Intră acum și în grupul de