PD-L Suceava imparte ajutoare in zonele afectate de inundatii


Intră acum și în grupul de

Organizatia judeteana a PD-L Suceava a oferit ajutoare sinistratilor din câteva dintre localitatile sucevene cele mai afectate de inundatiile din ultimele zile. Actiunea a fost coordonata de secretarul general adjunct al PD-L Suceava, Ioan Balan, cu sprijinul presedintelui organizatiei judetene, Gheorghe Flutur.

Astfel, la o zi dupa ce viitura a lovit satul Tibeni, distrugând aproape în totalitate agoniseala de o viata a oamenilor, voluntari ai PD-L Suceava împreuna cu secretarul general adjunct, Ioan Balan, au distribuit peste 1.500 de sticle de apa minerala si 200 de pachete cu alimente la casele aflate în zonele în care s-au înregistrat cele mai mari pagube.

„Nu puteam sa ramânem indiferenti la necazul acestor oameni, care au trecut prin adevarate clipe de cosmar. Si am considerat ca este absolut necesar sa venim în sprijinul lor cu apa minerala si alimente, ajutoare necesare pentru ei în momente”, a declarat Ioan Balan.

De ajutoarele democrat liberalilor suceveni au beneficiat si persoanele sinistrate din localitatile Straja si Ulma, unde inundatiile de sâmbata au produs pagube însemnate. În aceste comune au fost distribuite, de asemenea, câteva mii de sticle de apa minerala si sute de pachete cu alimente.

Ioan Balan a aratat ca la nivelul întregii organizatii a PD-L Suceava s-a demarat o actiune de strângere de fonduri, care vor fi folosite la sprijinirea persoanelor afectate de inundatii. Acesta a precizat ca printre cei care se vor implica direct în actiunile umanitare care vor continua si în zilele urmatoare în zonele sinistrate, se numara atât actualii parlamentari PD-L de Suceava, cât si viitorii candidati la alegerile parlamentare. „Ne mobilizam puternic pentru zilele urmatoare, când dupa retragerea apelor vom vedea adevarata fata a dezastrului. Dupa evaluarea pagubelor, vom veni cu noi ajutoare pentru cei care au avut de suferit în urma calamitatilor”, a mai afirmat secretarul general al PD-L Suceava. 


Intră acum și în grupul de