Un sofer s-a ferit de un biciclist si a intrat intr-o caruta fracturand piciorul calului


Intră acum și în grupul de

Un sofer aflat sub influenta bauturilor alcoolice a intrat cu autoturismul într-o caruta dupa ce a vrut sa evite un biciclist. Potrivit IPJ Suceava, vineri, la ora 13.40, pe D.J. 176, în interiorul comunei Frumosu, M. COSTEL, în vârsta de 37 ani, din municipiul Câmpulung-Moldovenesc, în timp ce conducea autoturismul marca „Renault”, într-o curba la stânga s-a angajat în depasirea unui biciclist, a patruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontala cu un atelaj hipo condus de S. VALENTIN de 34 ani, localnic.

Din impact a rezultat ranirea usoara a conducatorului atelajului, care necesita pentru vindecare 10 zile îngrijiri medicale, daca nu intervin complicatii, iar calul a fost diagnosticat de catre medicul veterinar cu „fractura completa de tibie membru stâng posterior”.

Ambii au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul în cazul conducatorului auto fiind de 0, 48 mg/l, respectiv de 0, 44 mg/l alcool pur în aerul expirat, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de