Consilierul judetean PNL, Angela Zarojanu isi doneaza indemnizatia pe trei luni pentru ajutorarea sinistratilor


Intră acum și în grupul de

Presedintele Organizatiei Judetene a Femeilor Liberale Suceava, Angela Zarojanu, a lansat un apel catre toate femeile liberale din judet de a demara urgent o campanie de ajutorare a persoanelor sinistrate. „În aceste momente de grea cumpana si încercare pentru populatia din municipiul Suceava si localitatile din nordul judetului, BJOFL face un apel catre toate femeile liberale din judet si organizatiile locale PNL de a demara urgent o campanie de întrajutorare a persoanelor sinistrate”, a declarat Angela Zarojanu. Aceasta a informat ca în acest sens a fost deja contactata de presedintele OJFL Brasov, Carmen Ionescu,  precum si de presedintele OJFL Bistrita, Viorica Calo, care vor sa vina la Suceava cu ajutoare pentru familiile ramase fara adapost.  

Angela Zarojanu a aratat ca BJOFL s-a întâlnit luni, în cadrul unui comitet de initiativa pentru a stabili în urma consultarii cu Prefectura Judetului Suceava ce nevoi urgente au oamenii din zonele calamitate.

Consilierul judetean PNL a facut de asemenea un apel catre toti liberalii din municipiul Suceava de a contacta persoanele afectate de inundatii din municipiu pentru a stabili modul în care le pot veni în ajutor. Zarojanu a informat ca persoanele sinistrate pot apela urmatoarele numere de telefon de la sediul PNL Suceava – 0729 808 058 / 551 713 –  pentru a solicita sprijin si ajutor.

Pe de alta parte, presedintele OJFL Suceava a mentionat ca se va implica personal în ajutorarea locuitorilor municipiului Suceava care au avut de suferit de pe urma inundatiilor, si va dona atât bunuri materiale, cât si indemnizatia de consilier judetean pe trei luni : „Personal, pe lânga bunuri materiale voi dona si indemnizatia de consilier judetean pe lunile iunie, iulie si august în valoare de 5 milioane lei”, a afirmat Angela Zarojanu.  
 


Intră acum și în grupul de