Comisarii de mediu suceveni au strans bani pentru sinistrati


Intră acum și în grupul de

Colectivul Comisariatului judetean al Garzii de Mediu Suceava s-a mobilizat luni si a hotarât benevol sa faca o colecta de bani în sprijinul sinistratilor. „Dupa sedinta saptamânala de luni dimineata colectivul a decis sa contribuie fiecare cu cât poate, pentru strângerea unui fond pe care sa îl depunem în contul deschis de prefectura Suceava pentru ajutorarea persoanelor afectate de inundatii. Suma nu este mare, nici colectivul nostru nun este dar poate ajuta pe cineva aflat în nevoi” a declarat luni comisarul-sef al Garzii de Mediu Suceava, Constantin Harasim.

Acesta a precizat ca suma colectata luni, pâna la sfârsitul programului de lucru va fi depusa marti în contul deschis de prefectura Suceava.

Precizam ca vineri atât Prefectura Suceava cât si Consiliul Judetean Suceava au deschis câte un cont pentru ajutorarea peroanelor afectate de inundatiile din judet.

Astfel, pentru a veni în sprijinul persoanelor sinistrate, Institutia Prefectului Suceava a deschis la Trezoreria Municipiului Suceava un cont pentru strângere de fonduri:

CONT IBAN: RO 79 TRE5915005XXX000165

Contul deschis de Consiliul Judetean Suceava pentru ajutorarea persoanelor afectate de inundatii este la Raiffaissen Bank, Filiala Suceava cu urmatorul numar: RO29RZBR0000060006485873. 


Intră acum și în grupul de