Acasă Actualitate Deputatul PDL, Dumitru Pardau implicat personal in sprijinirea sinistratilor

Deputatul PDL, Dumitru Pardau implicat personal in sprijinirea sinistratilor


Intră acum și în grupul de

Cabinetul parlamentar al deputatului PD-L de Suceava, Dumitru Pardau, împreuna cu Radio Orion si Monitorul de Dorna au lansat un apel catre locuitorii zonei Dornelor de a demara o campanie de colectare de bunuri materiale, în scopul ajutorarii persoanelor din zona calamitata a judetului Suceava. Actiunea umanitara este în curs de derulare, o parte  din ajutoare fiind trimise deja catre 5 localitati precum Brodina, Ulma, Vicovu de Jos, Putna, Moldovita, iar cealalta parte se depoziteaza la Cabinetul parlamentar pentru a fi distribuita la sfârsitul saptamânii.

Totodata, Dumitru Pardau a informat ca a luat legatura cu toti primarii din bazinul Dornelor, indiferent de culoarea politica, pentru a se organiza asemenea puncte de colectare la nivelul fiecarei primarii.  



Deputatul PD-L a precizat ca dupa retragerea apelor actiunea de sprijinire a persoanelor si a localitatilor calamitate va continua, prin acordarea de material lemnos si materiale pentru realizarea de gabioane. Dumitru Pardau a mai adaugat ca personal va contribui cu un ajutor constând în mobilier si aparatura electro-casnica în cazul unei familii identificata de acesta, din zona Câmpulung Moldovenesc, care a avut de suferit de pe urma inundatiilor.  
 
 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version