Țigări de contrabandă descoperite de polițiștii din Vama Siret pe corpul și în bagajele unei ucrainence și în scaunele unui microbuz condus de un român


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret au descoperit, sâmbătă, pe corpul și în bagajele unei femei din Ucraina, mai multe pachete cu țigări de contrabandă. De asemenea, un alt șofer a fost depistat, tot în Vama Siret, transportând în scaunele microbuzului țigări de proveniență ucraineană.

Potrivit Poliției de Frontieră Suceava, sâmbătă, 7 octombrie a.c., polițiștii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret au descoperit pe sensul de intrare în ţară, ascunse într-un microbuz condus de un cetățean român și într-un autoturism marca Lada condus de o persoană de sex feminin din Ucraina, 620 pachete țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană.

„Țigările au fost descoperite ascunse în scaunele microbuzului condus de către cetățeanul român, respectiv pe corpul și în bagajele personale ale femeii”, a arătat sursa citată.

Poliția de Frontieră Suceava a menționat că ambii șoferi au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 5.000 lei fiecare, iar întreaga cantitate de țigări, în valoare de aproximativ 900 lei, a fost ridicată în vederea confiscării.


Intră acum și în grupul de