Al 200.000-lea pasager din acest an al Aeroportului Suceava a venit de la Londra: Elena Ancuța Maloș a declarat că este mulțumită de serviciile aeroportului și ale operatorului aerian


Intră acum și în grupul de

Al 200.000-lea pasager din acest an al Aeroportului „Ștefan cel Mare” din Suceava a venit din Londra cu cursa Wizz Air și a fost felicitată de conducerea aeroportului care i-a oferit și o diplomă, semnată de președintele CJ Suceava Gheorghe Flutur și directorul Aeroportului Suceava, Ioan Măriuța,  care atestă că a devenit pasagerul 200.000 din 2017 al aeroportului sucevean.

Elena Ancuța Maloș a declarat că este emoționată și că este foarte mulțumită atât de serviciile aeroportului cât și ale operatorului aerian și că va continua să folosească aceste servicii.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că după nouă luni, în acest an, numărul de pasageri este aproape de patru ori mai mare decât în tot anul trecut când s-au înregistrat 57.266 de pasageri.

El a subliniat că dacă în 5 iulie au fost înregistați 100.000 de pasageri, după doar trei luni numărul acestora s-a dublat.

Flutur a spus că autoritățile sucevene se așteaptă ca numărului celor care folosesc Aeroportul Suceava să continue să crească în perioada următoare și că vor fi continuate campaniile de promovare, dar și discuțiile cu operatorii aerieni care să deschidă cât mai multe curse spre noi destinații externe și interne.

Președintele CJ Suceava a subliniat că la aeroport sunt în derulare în continuare investiții, că au fost purtate discuții și au fost întâlniri la Memmingen pentru deschiderea unei curse, dar și discuții cu autorități din Polonia, dar că se continuă dialogul cu operatori pentru noi destinații, fiind purtate discuții atât cu companii care operează acum, dar și cu altele, cum al fi Blue Air.

„Mulțumim pasagerilor care au ales să folosească Aeroportul „Ștefan cel Mare” din Suceava și îi asigurăm că ne preocupăm în continuare să creștem confortul și siguranța pasagerilor”, a mai declarat Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de