Presedintele CJ s-a intalnit cu seful Administratiei Regionale de Stat Cernauti


Intră acum și în grupul de

Presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Flutur, a participat marti dupa-amiaza la o întrunire cu seful Administratiei Regionale de Stat Cernauti, Vladimir Culis, care a avut loc în punctul de trecere al frontierei Siret-Porubnoe. Tema discutiilor purtate a vizat modul de comunicare si colaborare în situatii de urgenta, dat fiind faptul ca mai multe voci din România au acuzat o posibila lipsa de disponibilitate din partea ucrainenilor.

„De abordat este situatia aparuta dupa aceste inundatii, precum si îmbunatatirea modului de colaborare dintre cele doua parti”, a afirmat Gheorghe Flutur.

Seful administratiei judetene considera ca, la Suceava, nu se poate vorbi despre o comunicare deficitara, ci dimpotriva, de una vizibila, facând referire mai ales la cazul fenomenelor de pe Prut, în judetul Botosani.

„Noi, prin Consulatul de la Cernauti, am reusit, totusi, sa avem o colaborare buna”, a aratat presedintele Consiliului Judetean Suceava, si a subliniat ca importanta este stabilirea unei strategii în ceea ce priveste informare reciproca si gestionarea dezastrelor sau catastrofelor naturale. 


Intră acum și în grupul de