Nici un leu in Fondul de interventie al CJ in caz de calamitati


Intră acum și în grupul de

Presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Flutur, a anuntat ca deliberativul judetean sucevean se va reuni vineri, într-o sedinta extraordinara, pentru a dezbate starea în care se afla judetul dupa revarsarile de ape de zilele trecute. Flutur, s-a aratat disperat de faptul ca fosta administratie nu a alimentat Fondul de interventie în caz de calamitati, în conturile acestuia neexistând nici macar un leu. „Va trebui sa rearanjam bugetul si asa destul de subtire al judetului, prioritara fiind refacerea infrastructurii. Vom încerca sa facem niste mutari de sume, în asa fel încât sa punem si noi o picatura în oceanul de nevoi pe care îl avem aici, la Suceava ”, a declarat seful executivului judetean.

Gheorghe Flutur a aratat ca este asteptata o Hotarâre de Guvern prin care sa fie disponibilizate, în prima urgenta, fonduri de macar 10 milioane de lei. „Îmi pun foarte mare speranta în sprijinul pe care ni l-a promis premierul Calin Popescu Tariceanu si Guvernul”, a afirmat Gheorghe Flutur, multumind presedintelui Traian Baseascu si adaugând ca, pâna acum, a colaborat bine cu toti factorii guvernamentali.

Seful administratiei judetene a precizat ca înca se lucreaza la evaluarea pagubelor înregistrate în cele 89 de localitati sucevene, valoarea acestora fiind de ordinul miilor de miliarde de lei vechi.  
 
 


Intră acum și în grupul de