Un puști de 15 ani a furat motocicleta tatălui său și a accidentat un copil pe bicicletă, la Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Un adolescent de 15 ani, din Gura Humorului, s-a ales cu dosar penal după ce a furat motocicleta tatălui său și a accidentat un copil aflat pe bicicletă.

 

 

Potrivit IPJ Suceava, accidentul a avut loc luni, în jurul orei 17.30, pe str. Ciprian Porumbescu din oraşul Gura Humorului.

Polițiștii au arătat că din cauza conducerii imprudente, la trecerea pe lângă un alt vehicul aflat pe partea carosabilă, adolescentul de 15 ani a intrat în coliziune cu bicicleta condusă în aceeaşi direcţie de un copil de 9 ani, din localitate, care a suferit leziuni ușoare.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că minorul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar motocicleta aparţine tatălui său, care nu a ştiut despre faptul că fiul său a luat motocicleta din garaj”, a precizat Poliția Suceava.

Sursa citată a arătat că adolescentul folosea casca de protecţie în momentul producerii accidentului.

Tânărul motociclist s-a ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „furt în scop de folosinţă” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de