#LETSCELEBRATE: A doua colecție de modă creată de Heidi Klum și Lidl


Intră acum și în grupul de

După colecția „Heidi & The City“, Heidi Klum și Lidl lansează cea de-a doua linie vestimentară creată împreună, în data de 4 decembrie, cu tema “#LETSCELEBRATE”. Inspirată de perioada festivă a sărbătorilor de iarnă, noua colecție include articole vestimentare elegante, potrivite oricărei garderobe și create după ultimele tendințe ale modei.

Sărbători cu Heidi Klum

Colaborarea dintre Heidi Klum și Lidl intră într-o nouă etapă. În timp ce colecția „Heidi & The City“ s-a axat pe tendințe casual și ținute de zi cu zi, cea de-a doua colecție este inspirată de perioada sărbătorilor de iarnă. Creată special pentru acest sezon, colecția „#LETSCELEBRATE“ prezintă articole vestimentare pline de glamour, accesibile tuturor și ușor de combinat în diferite ținute. Indiferent dacă este vorba despre o petrecere de Crăciun cu colegii, o cină relaxată cu familia sau petrecerea de Anul Nou cu prietenii, noile piese vestimentare semnate de Heidi Klum și Lidl pot fi purtate în orice ocazie.

Am vrut să creez o colecție care să ne facă să strălucim în zilele de sărbătoare, dar care să fie simplă și elegantă!“, a declarat Heidi Klum.

 

Versatilă, asemenea lui Heidi: paiete, catifea, satin și blană artificială

#LETSCELEBRATE combină culorile calde și țesăturile elegante într-o colecție festivă, în care catifeaua și satinul întâlnesc paietele și blana artificială. Cele mai interesante articole ale colecției includ un palton de iarnă de culoare bordo, din material plușat un pantalon negru, cu vipușcă din catifea, precum și o rochie de paiete, de un roz pal delicat. Fiecare piesă vestimentară se remarcă prin calitatea foarte bună la un preț specific magazinelor Lidl, între 49,99 lei și 129 lei.

„Întotdeauna am oferit clienților noștri ceva special pentru Crăciun. Anul acesta, dorim să îi surprindem cu o nouă colecție de haine versatilă, creată împreună cu Heidi Klum și să oferim le oferim tendințele momentului în modă, de data aceasta, pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Colecția #LETSCELEBRATE va aduce o nouă experiență de fashion în magazinele noastre.“ a declarat Marco Giudici, Director Național de Achiziții și Marketing Lidl România.

Startul cumpărăturilor: 4 decembrie 2017

Vânzările încep pe data de 4 decembrie, în toate magazinele Lidl din România. Articolele vestimentare vor avea mărimi cuprinse între 36 și 44. La nivel internațional, colecția va fi lansată în 28 de țări, în peste 10.000 de magazine Lidl.


Intră acum și în grupul de