Acasă Actualitate Omul de afaceri disparut acum trei saptamani pe raza localitatii Brodina, „scos...

Omul de afaceri disparut acum trei saptamani pe raza localitatii Brodina, „scos la suprafata” de viituri


Intră acum și în grupul de

Omul de afaceri disparut acum trei saptamâni pe raza localitatii Brodina este în viata. Acesta a fost gasit de câtiva localnici pe raza localitatii Ulma (învecinata cu Brodina), într-o râpa, în stare de semi-inconstienta si deshidratat. În mod surprinzator omul a scapat fara alte suferinte, având în vedere ca asupra localitatilor amintite au cazut în ultimele trei zile adevarate puhoaie.

În momentul în care a fost descoperit, omul de afaceri se afla în stare de inconstienta. Descoperitorii au alertat imediat politia, între timp observând un elicopter care survola zona, la bordul caruia se aflau prefectul Alexandru Baisanu si seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, colonelul Lucel Lulciuc, care dusesera la Ulma ajutoare si un medic pentru a le acorda asistenta medicala persoanelor sinistrate. Atragându-i atentia pilotului, acesta a primit acordul din partea prefectului sa aterizeze lânga grupul de oameni.



Stefan Belmega a fost urcat în elicopter si transportat de urgenta la Radauti, unde o salvare l-a preluat din curtea Politiei de Frontiera.

În momentul de fata se afla sub stricta supraveghere medicala, dar viata lui nu este în pericol.

Politistii au demarat imediat o ancheta pentru a stabili cu exactitate cum a ajuns omul de afaceri în zona Ulma si ce s-a întâmplat  în cele 3 saptamâni cât a lipsit.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version