Un tânăr de 17 ani din Stroiești a murit după ce mopedul pe care circula ca pasager s-a răsturnat pe centura Sucevei. Conducătorul mopedului nu are permis și a fost grav rănit


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 17 ani din Stroiești a murit, duminică dimineața, pe șoseaua de centură a Sucevei după ce mopedul pe care se afla ca pasager și era condus de un tânăr fără permis a lovit o bordură și s-a răsturnat.

Potrivit Poliției Județene Suceava, duminică dimineața la orele 06:20, poliţia a fost sesizată despre faptul că pe str. Centurii din localitatea Şcheia s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane şi vătămarea corporală a alteia.

Având în vedere cele sesizate, echipa operativă, s-a deplasat la faţa locului, unde a constatat că  un tânăr de 25 ani din comuna Stroieşti a condus mopedul pe str. Centurii, în interiorul localităţii Şcheia şi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a acroşat bordura din partea stânga şi s-a răsturnat pe carosabil.

În urma accidentului a rezultat decesul unui pasager de pe moped, un tânăr de 17 ani din comuna Stroieşti şi vătămarea corporală gravă a conducătorului mopedului. Conducătorul mopedului nu a putut fi testat cu aparatul etilotest şi i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, s-a stabilit că cel care conducea mopedul nu posedă permis de conducere.

În acest caz s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Intră acum și în grupul de