Poliția Suceava continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul de la Cornu Luncii soldat cu cinci morți


Intră acum și în grupul de

Poliția Județeană Suceava a anunțat, duminică, printr-un comunicat de presă că în cazul accidentului de sâmbătă după amiaza de la Cornu Luncii soldat cu cinci morți a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și că face cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Astfel, potrivit IPJ Suceava, sâmbătă la ora 17.15, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, din direcția Fălticeni către comuna Cornu Luncii, un bărbat de 42 de ani, din localitate, a pătruns pe contrasens  și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 35 de ani, din comuna Horodniceni.

În urma impactului, a rezultat decesul celor doi șoferi, a unui bărbat de 47 de ani, a unei femei de 46 ani, ambii din municipiul Suceava și a unei minore de 6 ani, din comuna Horodniceni, și rănirea gravă a unei femei de 35 de ani, a unei minore de 10 ani și a unui minor de 3 ani, toți din comuna Horodniceni, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 35 de ani.

De asemenea, din accident, a rezultat și rănirea ușoară a unei minore de 8 ani, tot din comuna Horodniceni, pasageră în același autoturism.

 În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,ucidere din culpă” și ”vătămare corporală din culpă”, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului, precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de