Liderul PMP Suceava, Marian Andronache: Anul 2018 va fi anul prăbușirii. Și iarna asta va fi grea, dar problemele vor începe din primăvară. Guvernul nu s-a ținut de promisiuni, dar au introdus noi taxe și prețurile au crescut


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PMP Suceava, viceprimarul Marian Andronache, a apreciat că din cauza actualei guvernări anul 2018 va fi foarte dificil și estimează că marile probleme vor începe din primăvară, deși nici iarna nu va fi foarte ușoară.

El a spus în cadrul emisiunii Exclusiv 90 de minute că Guvernul PSD nu s-a ținut de promisiuni, dar că au introdus noi taxe și prețurile au crescut în toate domeniile.

„De promisiuni nu s-au ținut, în schimb introduc taxe. Se scumpește gazul, se scumpește energia electrică se scumpește totul. Va fi nebunia cu split TVA, taxa de poluare se va introduce cât de curând”, a spus Andronache.

El consideră că măsurile actuale se vor simți acut în anul 2018.

„Anul 2018, eu zic că va fi anul prăbușirii și mi-e frică să nu ajungem în colaps”, a spus liderul PMP Suceava.

El consideră că guvernanții trebuie să gândească foarte bine ce se va întâmpla.

„Pe premierul Tudose îl văd cât de cât cu capul pe umeri și nu știu dacă va ceda la presiunile domnului Liviu Dragnea. E greu să fii premier și să conduci numai prin CEx-uri, numai prin partid să nu poți să iei tu deciziile”, a spus Andronache.

El a mai declarat că este foarte greu ca un premier să facă doar ceea ce spune partidul și să fie prezent la ședințele de partid unde se iau deciziile, iar apoi să le pună în aplicare, mai ales dacă sunt decizii cu care premierul nu este de acord.

Marian Andronache a apreciat că problemele vor începe încă din această iarnă.

„Și iarna asta va fi foarte grea, dar undeva în primăvară vor începe problemele mari”, a menționat Marian Andronache.


Intră acum și în grupul de