Doi bărbați care au agresat în miezul nopții un bătrân singur din Volovăț și i-au furat banii după ce l-au obligat să le spună unde îi ține au fost arestați preventiv


Intră acum și în grupul de

Doi bărbați din Vicovu de Sus și Volovăț au fost arestați preventiv pentru 30 de zile fiind cercetați pentru că în noaptea de joi spre vineri au intrat în casa unui bătrân din Volovăț și l-au obligat să le spună unde ține banii pe care i-au furat.

Poliţiştii judiciarişti suceveni au desfăşurat timp de două zile, fără încetare, activităţi investigative complexe pentru identificarea şi reţinerea a două persoane care au sustras prin folosirea de ameninţări şi acte de violenţă o sumă de bani din casa unui bărbat din localitatea Volovăţ, anunță IPJ Suceava.

Potrivit sursei citate, vineri dimineața, la ora 02.24, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată prin 112 că, după ce au agresat un bătrân de 85 de ani i-au furat și o sumă de bani.

Polițiștii au stabilit faptul că în jurul orei 01.00, în timp ce bătrânul dormea singur într-o cameră a locuinței sale, două persoane necunoscute, au pătruns interior și prin amenințări și acte de violență, l-au determinat să le spună unde păstrează banii, ocazie cu care, au sustras suma de 2.000 lei, după care au plecat.

În urma activităților operative întreprinse de polițiștii Serviciului Investigații Criminale și ai Biroului Investigații Criminale Rădăuți, persoane le bănuite de comiterea faptei au fost identificate şi localizate pe raza municipiului Rădăuți.

Astfel,  o echipă de poliţişti a interceptat, legitimat şi reţinut pentru audieri pe un bărbat de 36 de ani din orașul Vicovu de Sus și pe un localnic de 27 de ani.

În baza materialului probator administrat în cauză, s-a dispus cercetarea celor doi suspecți sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tâlhărie calificată” și reținerea lor pentru 24 de ore, iar sâmbătă au fost arestați preventiv de Judecătoria Rădăuți.


Intră acum și în grupul de