Tânăr din Comănești, băut și fără permis de conducere, depistat în timp ce conducea un autoturism în Todirești


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 27 de ani din Comănești a fost depistat, în trafic, de polițiști în timp ce conducea un autoturism deși nu are permis de conducere și era băut.

Potrivit Poliției Județene Suceava, duminică la ora 02.32, o patrulă din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Dărmănești a oprit pentru control pe DJ 178, din comuna Todirești, autoturismul condus de un tânăr de 27 de ani, din localitatea Comănești.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de