O femeie și un copil din Adâncata răniți după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un autoturism și proiectată în altul aflat într-o benzinărie din Călugăreni

O femeie de 37 de ani din Adâncata și un copil de zece ani au fost răniți, sâmbătă după amiaza, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un autoturism și proiectată în alt autoturism care era într-o benzinărie din Călugăreni.

Potrivit Poliției Județene Suceava sâmbătă după amiaza la ora 14.50, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29 A, în interiorul localităţii Călugăreni, o femeie de 37 de ani, din comuna Adâncata, s-a angajat în efectuarea unui viraj la stânga pentru a intra într-o benzinărie, moment în care, a fost acroşată de autoturismul condus de un bărbat de 55 de ani, din municipiul Suceava, angajat în depăşirea sa şi a unui microbuz ce rula în spate.

În urma impactului, autoturismul condus de femeia de 37 de ani, a fost proiectat într-un autoturism parcat în stația de alimentare cu carburant.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto și a unui copil de 10 ani din comuna Adâncata, pasager în acelaşi autoturism.

În acest caz s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

loading...