Gabriela Flocea și Flavius Păduraru, Miss și Mister Boboc 2017 la Colegiul „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Gabriela Flocea și Flavius Păduraru au obținut titlul de  Miss și Mister Boboc 2017 la Colegiul „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului la spectacolul-concurs organizat la acest liceu.

Astfel, vineri seara, la ”Toaca Bellevue” din Gura Humorului, s-a desfășurat spectacolul concurs Miss & Mister Boboc al Colegiului Alexandru cel Bun din Gura Humorului, organizat de elevii claselor a XII-a, Primăria orașului, ASPA GH și Tipografia ”Terra Design”.

Publicul a fost invitat într-o lume imaginată undeva la granița ficțiune și realitate, film și teatru, copilărie și adolescență, FANTASIA, în care a descoperit personaje plasate în opt tărâmuri desprinse din tot atâtea filme: Westeros (Game of Thrones), Rivendell (The Lord of the Rings), Caraibe (Pirates of the Carribean), Hogwarts (Harry Potter), Jedi Temple(Star Wars), The Addams, Wonderland (Alice`s Adventures in Wonderland) și District 12 (Hunger Games).

Participanții au intrat cu toții în Fantasia, poate prin oglinda magică aflată la intrare pentru a imortaliza momentul și au fost plăcut surprinși de fotografiile perechilor participante la concurs de pe panouri, de aranjamentele florale aflate la baza scenei și pentru că au fost așteptați, la punctul de plecare spre lumea personajelor fantastice, de filmele scurte care au promovat Gura Humorului ca locație, și destinațiile fantastice, spre care călătoria a avut și indicatoare.

George Lefter(XIIA) și Marius Țebrean(XIIF) au fost cei care au făcut posibilă trecerea în lumea filmului și care au însoțit cu muzica de fundal pe tot parcursul serii în timp ce Mihaela Zghibarță(XIIG) a mulțumit celor care au susținut acest eveniment, sponsorilor, într-un spot care s-a derulat în pauze.

Scena a aparținut apoi prezentatorilor: Amallya Istrate și Silvestru Lucrețiu Halip, Vochița Grigore Slevoacă și Dragoș Baboi, Roxana Fierari și Narcis Obreja. Am fost ajutați de aceștia, chiar de la început, să acceptăm că magia poate fi găsită în fiecare dintre noi și să înțelegem că răspunsul publicului la invitație le va oferi tuturor celor prezenți o seară specială.

Elevi ai claselor a XII-a au deschis balul cu un vals, opt perechi ce au amintit de “Beauty and the Beast”, moment urmat de prezentarea celor opt perechi de boboci, fiecare dintre ele imaginea unor personaje din filme.

Pe parcursul spectacolului au fost scenete umoristice, pantomimă,  momente muzicale la orgă sau vocal,  dans (cu umbre și tango),  magie, iar costumele, ținuta și impactul asupra publicului au convins publicul de efortul și implicarea bobocilor, chiar dacă timpul de pregătire a fost foarte scurt.

În concurs, proba de cultură generală, cu întrebări de cultură cinematografică și din astronomie, literatură, geografie, istorie, biologie, i-a găsit pe boboci pregătiți, informați, și nu a reprezentat o piedică pentru cei veniți să câștige în timp ce elementele alese de coregraf, Andrei Podariu, și interpretarea dansului Freestyle a elevilor din clasele a XII-a, au incendiat sala.

Proba de spontaneitate a exploatat creativitatea elevilor de clasa a IX-a, care au avut timp să imagineze reclame pentru haine funebre, reclame pentru achiziționarea unei poțiuni magice sau a unui dragon. Nu mai puțin reușite au fost: mesajul de amor conceput pe baza unor cuvinte date, planul de supraviețuire pe o insulă pustie, încercarea de a convinge coechipierul să supraviețuiască, piratul să elibereze ostaticul, sau cererea și oferirea de informații pe drumul spre Țara Minunilor.

Proba de talente a fost o altă piatră de încercare, prin alegerea încadrată în tema balului, realizare și costume. Bobocii au creat moment de stand up (Flavius Păduraru),pantomimă (Cătălina Pintilescu și Vlad Olari), au imaginat interviuri (Irina Simirea și Teodora Bogdaniuc) sau au apelat la talente pe care le exploatează de ani de zile, cu succes: interpretare vocală (Daniela Florea – piesa Take me to Church, Hozier; Mădălina Gemănari – muzică populară), dans (Fabian Dolcean, Andrei Secoban, Ștefan Marcu, Simona Gemănari, Gabriela Flocea, Diana Obreja), interpretare instrumentală (Andrei Solcan), povestea Capra cu trei iezi parodiată în limba franceză și limba română (Armand Ilaș), bit boxing (Ionuț Mîndrilă). Publicul a apreciat cu aplauze prestația fiecăruia dintre ei și a celorlalți elevi implicați: Dragoș Baboi, Voichița Slevoacă, Ciprian Obreja, Daria Onofrei, Andreea Albu, Narcisa Nechitoaia, Daria Tîrnovan, Alexandra Marcu, Diana Buburuzan, trupa Back in Black.

Juriul, format din: director adjunct profesor Tudor Profira Cristina, consilier educativ profesor Solonaru Elena Sextilia, reprezentant CRP doamna Nechitoaia Marina Iulia, reprezentant CE Lucian Faraon(10A), pe baza votului publicului, a decis că toți bobocii au fost câștigători și a decernat următoarele titluri: Miss și Mister Carismă – Mădălina Gemănari și Ionuț Mîndrilă; Miss și Mister Spontaneitate – Diana Obreja și Andrei Secoban; Miss și Mister Personalitate – Teodora Bogdaniuc și Vlad Olari; Miss și Mister Stil – Daniela Florea și Fabian Dolcean; Miss și Mister Creativitate – Simona Gemănari și Andrei Solcan; Miss și Mister Originalitate – Irina Simirea și Armand Ilaș; Miss și Mister Popularitate – Cătălina Pintilescu și Ștefan Marcu; Miss și Mister Boboc – Gabriela Flocea și Flavius Păduraru.

Sergiu Butnar (11F), un fost Mister al colegiului, a susținut un moment de muzică rap și hip hop înainte de decernarea titlurilor de Tudor Profira Cristina.

Invitatul serii, ”Speak”, a câștigat participanții, prestația de 45 minute a ridicat elevii de pe scaune și atmosfera de club anunța petrecerea de după, iar Dj Mercore, Dj Line și McDjM au asigurat succesul unei seri care a devenit o amintire specială și pentru viitori absolvenți.

Organizatorii, elevii claselor a XII-a A, B, C, D, F, G, H, K, L, M, au reușit să realizeze un spectacol care a presupus promovare permanentă prin spoturi, organizarea preselecțiilor pentru boboci și prezentatori, repetiții în nocturnă, scenariu, costume, scenă, sonorizare, lumini, invitat, realizarea afișelor, a invitațiilor și a diplomelor la Tipografia Terra Design, achiziționarea elementelor disctinctive pentru participanți, supravegherea pregătirii bobocilor,  conceperea filmelor de început și de final, colaborarea cu coregraful, emoții, neliniști, dorința de a face totul foarte bine, pregătirea și eliberarea locației, monitorizarea elevilor la after party.

Spectacolul nu s-ar fi putut concretiza fără dăruirea celor direct implicați și fără consilierea domnelor diriginte prof. Dorina Cicu(XIIA), Ortenzia Gotcu (XIID) și Raluca Dragomirescu(XIIG).


Intră acum și în grupul de