Tenis » Andrei Pavel a jucat tenis cu copiii din Suceava


Intră acum și în grupul de

Campania “10 pentru Andrei Pavel” si-a derulat ultimul episod din acest an, la Suceava. Sâmbata, pe terenurile de tenis din Complexul „Unirea”, a fost prezent cel mai bun  tenismen român al ultimilor ani, Andrei Pavel. Ajuns la 34 de ani si clasat pe locul 233 în ierarhia ATP, “Cneazul” a venit la Suceava sa promoveze în rândul copiilor sportul care l-a consacrat.

La întâlnirea cu micii tenismeni au mai participat Monica Voicu, director BRD Grupe Societe Generale – Suceava, Alin Popovici, manager general Fischer România si Cosmin Hodor, director de marketing în cadrul Federatiei Române de Tenis.  De la Suceava au participat Costel Chelaru – presedintele clubului „Select”, Mihai Androhovici – directorul Directiei Judetene pentru Sport, Valerica Gherasim – directorul CSM Suceava si antrenorul de la clubul „Select”, Mihai Pop.

„Aceasta initiativa, campania «10 pentru Andrei Pavel», este unul dintre cele mai bune lucruri care s-au întâmplat în tenisul românesc în ultimii ani. Considerând ca prima editie a evenimentului a fost un succes, am decis sa ne implicam si sa sprijinim si la organizarea campaniei din acest an. «10 pentru Andrei Pavel» reprezinta un efort de promovare a tenisului si un semnal ca tinerelor generatii li se acorda atentia pe care o merita”, a declarat Monica Voicu în cadrul conferintei de presa.
La rândul sau, Andrei Pavel a precizat ca se bucura de faptul ca a ajuns si la Suceava, unde a fost primit foarte bine. „Ma bucur ca am putut veni la Suceava si sunt foarte multumit de felul în care am fost primit aici. Dl Costel Chelaru a avut grija sa cunosc toate lucrurile specifice Bucovinei. As vrea sa pot sa ma revansez fata de oamenii de aici, care m-au sustinut si prin intermediul Federatiei Române de Tenis, sa revin la Suceava în 2009, cu ocazia unui turneu pentru copii”, a declarat Andrei Pavel.

Dupa întâlnirea cu presa, fostul numar 13 mondial a schimbat câteva mingi cu copii prezenti la eveniment, aratând o forma fizica propice continuarii performantei.

Andrei Pavel îsi doreste ca anul viitor sa mai joace în sase turnee (Cupa Davis, Bucuresti, Australian Open, Roland Garros, Wimbledon si US Open) dupa care este decis sa agate racheta în cui.  


Intră acum și în grupul de