FC Cetatea » Egal cu Ceahlaul


Intră acum și în grupul de

Ceahlaul Piatra Neamt – Cetatea Suceava    1 – 1

Cetatea Suceava a jucat sâmbata, 2 august 2008, un nou meci amical, prin care se pregateste pentru noul sezon competitional. Fotbalistii antrenati de Marian Pana si Florin Cristescu au remizat, la Piatra Neamt, cu Ceahlaul din localitate, scor 1-1.

Desi initial se anuntase ca va avea loc un triunghiular, la care urma sa ia parte si CFR Timisoara, acesta nu s-a mai organizat deoarece banatenii au avut probleme de lot. Se pare ca mai multi jucatori timisoreni au plecat de joi seara din cantonamemtul echipei, nemultumiti din cauza ofertelor contractuale venite din partea noii conduceri a CFR-ului. Astfel, partida dintre Ceahlaul si Cetatea Suceava s-a disputat pe durata a 90 de minute.

Galben-albastrii au condus la pauza cu 1-0 prin golul marcat de Claudiu Streinu spre finalul primei reprize. Cu un sfert de ora înaintea ultimului fluier, nemtenii au restabilit egalitatea prin Joseph Afusi, un nigerian venit în probe la gruparea nemteana.

Au evoluat formatiile:

Ceahlaul: Covrig (Savu) – Tepes, Forminte (Spiridon), Vitelaru, Floricel (Ploscaru), Badescu (Sofronie), Rotaru (Achim), Cebotaru, Barna (Tudosa), Vinicius (Afusi), Doicaru. Antrenor: Florin Marin.

Cetatea: Rohetki (V. Gheorghe) – Cotolan, Ungureanu, Streinu, Cr. Ionescu – Cojenel, Onciu, Martin, Stanescu – Colban, Homneac. Au mai jucat: Gurita, Zaharie, Dragan, Moldovan si Duman.
Remiza de la Piatra Neamt este primul rezultat de egalitate al sucevenilor în meciurile amicale. Bilantul Cetatii în cele 11 partide disputate pâna acum este de 5 victorii, 1 egal si 5 înfrângeri. Urmatoarele jocuri de pregatire ale echipei locale, vor avea loc în aceasta saptamâna, pe 6 si 9 august, în compania formatiei CFR Pascani.


Intră acum și în grupul de