Handbal » Bacauanii s-au revansat


Intră acum și în grupul de

Stiinta Bacau – CS Universitatea Suceava 60 – 50

CS Universitatea Suceava a disputat sâmbata, la Bacau, ultimul meci amical înaintea Memorialului „Mihai Mironiuc” (7-9 august 2008). Adversarii elevilor lui Petru Ghervan si Leonard Bibirig au fost handbalistii de la Stiinta, o echipa care, împreuna cu CSU Suceava si UCM Resita va reprezenta România în Cupa Challenge, editia 2008-2009.

Meciul, care s-a jucat pe durata a trei reprize a câte 30 de minute si una de 20 de minute, a fost unul aprig disputat, mai ales de gazde, care îsi doreau o revansa dupa înfrângerea suferita în fata „studentilor” în amicalul de la Piatra Neamt. În aceste conditii, la pauza, sucevenii s-au vazut condusi cu 19-11, antrenorul Petru Ghervan remarcând prestatia execelenta a portarilor bacauani. A doua repriza a fost mult mai echilibrata, lucru consemnat si pe tabela de marcaj, scor 19-19, astfel ca, dupa 60 de minute de joc, scorul era 39-30.

În celelalte doua reprize, ambele formatii au introdus pe teren jucatori care evolueaza mai putin, meciul încheindu-se cu victoria gazdelor, scor 60-50. În ultima repriza, la CS Universitatea au jucat Caius Szebin, Cezar Mihai, Draghici sau Curca. „A fost un meci util în ciuda faptului ca am pierdut. Jucatorii nostri au fost surprinsi de ardoarea cu care au evoluat bacauanii. În unele momente aveam impresia ca partida este una oficiala. As remarca prestatia lui Bogdan Pralea în repriza a doua, atunci când, timp de 8-10 minute, nu a primit niciun gol. În ceea ce-i priveste pe juniorii veniti de la Piatra Neamt, pot spune ca ei sunt pe un drum ascendent, cu un plus pentru Acatrinei”, a declarat Petru Ghervan.

Urmatorul meci amical al CSU Suceava este programat joi, 7 august, de la ora 12.15, în compania echipei CSM Oradea, acesta fiind primul joc al universitarilor la editia din acest an a Memorialului „Mihai Mironiuc”.


Intră acum și în grupul de