Prefectul Baisanu solicita CJ sa se implice serios in deblocarea drumului spre comuna Ulma


Intră acum și în grupul de

În cadrul sedintei zilnice a Comitetului pentru Situatii de Urgenta, prefectul de Suceava, Stefan Alexandru Baisanu a cerut ca lucrarile de deblocare a drumului judetean, ce face legatura cu comuna Ulma, sa înceapa în cursul zilei de luni. Acesta a avertizat CJ Suceava ca, în caz contrar,  Prefectura va gasi firme care sa lucreze în zona, iar lucrarea va fi decontata de Consiliul Judetean. „De zece zile aceasta comuna este izolata. Am cerut Consiliului Judetean sa se implice serios si sa deblocheze drumul judetean spre comuna Ulma”, a spus prefectul. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a mai aratat ca este inadmisibil ca pe un drum judetean afectat de inundatii sa nu se faca nimic pentru repunerea în circulatie.

La rândul sau, presedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat ca spera ca luni seara drumul spre comuna Ulma sa fie deblocat. Acesta a explicat ca în zona au lucrat trei firme pentru repunerea drumului în circulatie, dar ca duminica a plouat din nou, si ca luni dimineata au mai fost trimise doua firme în zona, care sa actioneze pentru deblocare. „Sper ca pâna seara sa-l putem redeschide”, a spus Flutur.

Comuna Ulma a ramas izolata dupa inundatiile de la sfârsitul lunii iulie, când în judetul Suceava au fost afectate 81 poduri si 563 de podete, 1.004 kilometri de drumuri comunale si 68,2 de kilometri de drumuri judetene.


Intră acum și în grupul de