Amenintat cu un pistol de un cetatean turc


Intră acum și în grupul de

Un cetatean turc este cercetat penal de catre politistii suceveni, pentru ultraj contra bunelor moravuri, nerespectarea regimului armelor si munitiilor, amenintari si loviri. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Politie Judetean Suceava,  duminica, la orele 13.30, politistii din cadrul Postului de Politie Moldovita, în timp ce desfasurau serviciul de patrulare pe raza localitatii, au observat în fata Complexului Comercial Moldovita o altercatie între doua persoane, iar una din ele o ameninta pe cealalta cu un pistol.

 Biroul de presa a IPJ Suceava a precizat ca „persoana care ameninta cu pistolul, a fost încatusata si condusa la sediul politiei locale, ocazie cu care a fost identificata în persoana numitului S. MEHMET de 44 ani, cetatean turc cu domiciliul în Piatra Neamt, judetul Neamt”.  

În ce priveste „arma,  marca „Walther” model 10 x 22T si încarcatorul  cu 7 cartuse cu glont de cauciuc, aceasta  a fost ridicata în vederea continuarii cercetarilor, care se desfasoara sub aspectul savârsirii infractiunilor de „ultraj contra bunelor moravuri”, „nerespectarea regimului armelor si munitiilor”, „amenintari” si „loviri”, se mai arata în comunicat.


Intră acum și în grupul de