„Descoperire” după scoaterea gardului viu din zona Policlinicii din Suceava: Statuia „Bucuria Vieții” a sculptorului Vladimir Predescu poate fi acum văzută de trecători


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a apreciat, joi, că acțiunea de eliminare a gardului viu din oraș, care este bine primită de tot mai mulți suceveni a avut ca efect și punerea în valoare a unei statui amplasate încă din 1977 în zona din fața Policlinicii Areni și care era acoperită de vegetație.

„Decizia de eliminare a gardului “viu” din municipiul Suceava este susținută de tot mai mulți suceveni deoarece sunt deja Asociații de Proprietari care solicită să aplicăm această soluție și în cartiere, nu doar pe bulevardul principal. Zilele acestea se va elimina gardul “viu” din zona parcului Universității, iar cel din zona stației TPL, de la Policlinică, a fost eliminat deja. Aici avem deja însămânțat pământul cu gazon și se lucrează la noi alei de acces”, a menționat Harșovschi.

Viceprimarul a făcut și o constatare privind statuia “Bucuria Vieții” care este amplasată în fața Policlinicii Centrale Areni, statuie care poate fi observată acum fără probleme odată ce a fost eliminat gardul “viu”. „Eu unul, acum am aflat că aceasta este amplasată acolo din 1977 și este realizată de sculptorul Vladimir Predescu”, a adăugat viceprimarul.


Intră acum și în grupul de