Dan Ioan Cușnir candidează la președinția organizației municipale PSD Suceava cu sloganul „Totul pentru Suceava!”


Intră acum și în grupul de

Dan Ioan Cușnir, președinte interimar al organizației municipale PSD Suceava, a anunțat, joi, că va candida, sâmbătă, în cadrul alegerilor interne pentru funcția de președinte al organizației cu sloganul „Totul pentru Suceava!”.

Cușnir a spus că în emisiunea Exclusiv 90 de minute în cadrul ședinței de joi a Biroului permanent al organizației s-au stabilit ultimele detalii ale organizării conferinței de alegeri de sâmbătă care să fie un eveniment frumos de care membrii PSD Suceava să fie mândri.

„Le-am comunicat camarazilor mei că misiunea mea ca președinte interimar se încheie sâmbătă la ora 11 și le-am cerut acceptul să candidez pentru președinte”, a spus Cușnir.

El a arătat că pentru toate funcțiile se poate înscrie oricine din organizație, dar că el a considerat că trebuie să aibă acceptul Biroului permanent.

„Așa am consierat eu normal, camarazilor cu care am fost în acest un an și trei luni să le cer acceptul”, a menționat Cușnir.

El a subliniat că s-ar bucura să fie competiție pentru orice poziție din conducere, inclusiv  pentru funcția de președinte pentru că numai din competiție reală se pot cerne valorile.

Cușnir a menționat că sloganul cu care candidează este „Totul pentru Suceava!” care înseamnă că ”Nimic pentru mine” și că în orice decizie luată trebuie să fie pusă Suceava deasupra organizației și intereselor personale.

Liderul social-democrat sucevean a explicat că în baza acestui concept, consilierii locali PSD Suceava au luat decizii nepopulare în ultimele luni, dar spre binele Sucevei.

„Întrebarea a fost: luăm deciziile corecte pentru Suceava sau luăm decizii care să nu ne creeze acțiuni nepopulare? Preferăm să pierdem onorabil decât să câștigăm prin manipulare și prin fraudă”, a explicat Cușnir.

El a subliniat că pune Suceava deasupra intereselor politice sau personale și să redea mândria sucevenilor pentru că Suceava este orașul în care s-a născut și educat, că Suceava este acasă și că amintirile sale din copilărie sunt cu Suceava, ceea ce niciunul dintre actualii conducători ai municipiului Suceava nu poate spune.


Intră acum și în grupul de