Gheorghe Flutur la Târgul Mărului de la Fălticeni: Mărul de Fălticeni a devenit un produs foarte căutat și îl vom susține în continuare


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat la Târgul Mărului de la Fălticeni care s-a desfășurat sâmbătă și duminică și a promis producătorilor că îi va susține în continuare subliniind că Mărul de Fălticeni a devenit un produs foarte căutat.

Flutur s-a întâlnit cu producătorii la Târgul Mărului la Fălticeni și le-a promis că îi va susține în continuare, mai ales că brandul Mărul de Fălticeni este un brand de suflet.

El a subliniat recentul succes al producătorilor de mere din zona Fălticeni care au fost prezenți la Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina” de la Cluj Napoca și a precizat că aceștia vor fi prezenți la Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina” care se va desfășura săptămâna viitoare la Suceava, dar că vor fi invitați la toate acțiunile de promovare.

El a amintit că încă din perioada când era ministru al Agriculturii a susținut promovarea Mărului de Fălticeni și i-a sprijinit pe producătorii de mere din țară.

Flutur a mai spus că Mărul de Fălticeni este, pentru el, unul dintre brandurile de suflet.


Intră acum și în grupul de