Accidentat grav, pentru ca a condus sub influenta bauturii


Intră acum și în grupul de

Un tânar din comuna Cornu Luncii a fost accidentat grav, dupa ce masina, pe care o conducea în stare de ebrietate, a intrat într-un autoturism care venea din sens opus. Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, miercuri, în jurul orei 22.20, pe D.N. 2 E în interiorul localitatii Braiesti, comuna Cornu Luncii, D. Andrei de 23 ani din localitate, în timp ce conducea autoturismul marca „Opel Kadet”, a pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat pe contrasens în coliziune cu autoturismul marca „BMW”, condus regulamentar din sens opus de T. Gheorghe de 24 ani din orasul Gura Humorului.

În urma impactului a rezultat ranirea grava a lui D. Andrei, care necesita pentru vindecare 45 – 50 zile îngrijiri medicale si usoara a lui T. Gheorghe, care necesita pentru vindecare 6 – 7 zile îngrijiri medicale.

Ambii conducatori auto purtau centura de siguranta, si au fost testati cu aparatul etilotest.  Rezultatul testului a fost negativ pentru T. Gheorghe si de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru D. Andrei, dupa care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de