Bărbat din Arbore, prins de polițiști cu permis de conducere ucrainean falsificat


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Arbore, s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat de polițiști cu permis de conducere ucrainean falsificat.

Poliția Județeană Suceava a informat că duminică seara, în jurul orei 20, o patrulă din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea a oprit pentru control pe DN 2E, din comuna Horodnic de Sus, autoturismul condus de un bărbat de 40 de ani din comuna Arbore, care a prezentat pentru verificări un permis de conducere auto eliberat de autoritățile ucrainene.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere eliberat de autoritățile din România, existând suspiciunea rezonabilă că documentul este fals”, a arătat Poliția Suceava.

Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, complicitate la „fals material în înscrisuri oficiale”, „uz de fals” și „fals material în înscrisuri oficiale”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de