PD-L Suceava nu a discutat inca despre scandalul in care este implicat senatorul Constantin Gheorghe


Intră acum și în grupul de

Presedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, joi,  ca nu doreste sa comenteze situatia senatorului PD-L, Constantin Gheorghe, care, în mai multe fotografii, publicate în presa, apare îmbratisând si sarutând o tânara. Flutur a apreciat ca acest scandal, în care este implicat liderul grupului PD-L din Senat,  este „o problema personala”, si a aratat ca situatia senatorului nu a fost discutata în cadrul organizatiei judetene. „Înca nu am apucat sa ma vad cu domnul senator Gheorghe. Din presa am înteles ca este un santaj, este o problema personala a domniei sale”, a spus presedintele PD-L Suceava.

Liderul democrat-liberal a evidentiat ca senatorul Constantin Gheorghe „ramâne un coleg al nostru de echipa”. „Suntem solidari cu el în demersurile politice, despre aceasta problema voi spune mai mult dupa ce voi avea o discutie cu domnul senator. Cu siguranta va va da explicatii despre ce s-a petrecut”, a precizat Flutur,  aratând ca nu a avut timp de astfel de probleme, fiind ocupat în aceste zile cu situatia cauzata în judet de inundatiile de la sfârsitul lunii iulie.

Gheorghe Flutur nu a exclus însa ca acest scandal sa fie legat si de apropierea campaniei electorale pentru alegerea parlamentarilor.

Setul de fotografii a fost transmis luni dupa-amiaza mass-mediei locale sucevene, iar senatorul Constantin Gheorghe a declarat presei ca este supus unui santaj si ca a depus si o reclamatie în acest sens.


Intră acum și în grupul de