38 de copii din judetele afectate de inundatii pleaca la mare


Intră acum și în grupul de

Secretariatul General al Guvernului (SGG) sprijina plecarea într-o tabara de 10 zile la mare a unui numar de 38 de copii din judetele afectate de inundatii. SGG se alatura astfel campaniei de ajutorare a sinistratilor, derulata de mass-media în colaborare cu UNICEF, care se vor ocupa de celelalte costuri ale taberei.

SGG, prin intermediul RA-APPS, asigura conditii de cazare în statiunea Neptun pentru copiii care au suferit în urma calamitatilor produse în Nordul Moldovei. Totodata, vor fi asigurate conditii de cazare si pentru profesorii si asistentii sociali care îi vor însoti pe copii pe tot parcursul taberei.

,,Acesta este un prim grup de copii care va beneficia de o tabara la mare. În perioada imediat urmatoare,  vom organiza o excursie la Sinaia pentru alti copii proveniti din familii afectate de inundatii. Prin acest lucru, dorim sa aducem putina liniste si bucurie acestor copii care au trecut prin momente mult prea dificile pentru vârsta lor”  a declarat Secretarul general al Guvernului, Gabriel Berca.

Pentru a veni în sprijinul persoanelor afectate, Secretariatul General al Guvernului a deschis trei conturi pentru persoanele fizice si juridice care doresc sa faca donatii. În prezent, în aceste conturi s-au colectat aproximativ 300.000 de RON.

           – RO20RNCB0072049685380022 RON
           – RO90RNCB0072049685380023 EUR
           – RO63RNCB0072049685380024 USD

De asemenea, la initiativa Secretarului general al Guvernului Gabriel Berca,  angajatii SGG si ai institutiilor subordonate acestuia au început sa colecteze sume de bani care vor fi donate persoanelor sinistrate.


Intră acum și în grupul de