Fotbal » Radoi spre Fiorentina?!


Intră acum și în grupul de

Lovitura de teatru în cazul transferului lui Mirel Radoi! Desi în cursul diminetii de vineri se credea ca stelistul va ramâne în Ghencea, antrenorul lui Inter, Jose Mourinho, anuntând ca nu mai are nevoie de el, lucrurile au luat în dupa-amiaza aceleiasi zile o întorsatura surprinzatoare.

Radoi ar putea ajunge pâna la urma în Serie A, dar nu îl va avea coleg pe Cristi Chivu, ci pe celalalt jucator reprezentativ al actualei generatii, Adrian Mutu. Potrivit editiei on-line a cotidianului La Nazione, capitanul gruparii din Ghencea ar putea ajunge la Fiorentina, în cadrul unei operatiuni în care este implicat si clubul Internazionale Milano. Gruparea Viola l-ar dori pe Burdisso de la Inter, însa milanezii cer 11 milioane de euro pe el, dar ar accepta si o suma mai mica, în cazul în care va fi inclus în operatiune si Da Costa.

„Inter l-a cerut pe fundasul central Mirel Radoi de la Steaua si în tratative ar putea intra Fiorentina. Radoi are 27 de ani si costa 7,5 milioane de euro. Corvino ofera doua milioane pentru împrumut, un fel de avans pentru un transfer în sezonul viitor. Radoi este extracomunitar si ar ocupa postul lui Papa Waigo, dorit de Betis Sevilla. Transferul lui Radoi ar fi un fel de operatiune de pace cu Inter. Interesul pentru Burdisso ramâne, dar deocamdatã Mourinho a blocat cedarea lui”, scrie sursa citata.


Intră acum și în grupul de